06 - 1469 4897 info@einstein-academy.nl
Coaching Adrie Talakua

NLP 2.0 Coachingtraject

Ontdek de kracht van transformatie met ons unieke NLP 2.0 Coaching Traject met Sjamanistische Ondersteuning. Dit traject combineert moderne neuro-linguïstische programmering met oude sjamanistische wijsheden om jouw persoonlijke groei en heling naar een hoger niveau te tillen. Ben jij klaar om diepgaande verandering te ervaren en je ware potentieel te ontsluiten? Schrijf je nu in voor een reis van zelfontdekking, spirituele verbinding en blijvende transformatie.

Holistische Benadering

Waarom: Mensen zijn vaak op zoek naar een allesomvattende manier om hun leven te verbeteren. Onze combinatie van NLP 2.0 en sjamanisme biedt een unieke aanpak die zowel de geest als de ziel aanspreekt.

Wat Het Biedt: Een traject dat zowel mentale als spirituele aspecten van persoonlijke groei behandelt, wat leidt tot diepgaande en blijvende veranderingen.

Diepgaande Transformatie

Waarom: Veel mensen voelen zich vastzitten in oude patronen en zijn op zoek naar methoden die verder gaan dan oppervlakkige oplossingen.

Wat Het Biedt: Geavanceerde NLP technieken gecombineerd met sjamanistische heling om diepgewortelde overtuigingen en blokkades te transformeren.

Spirituele Verbinding

Waarom: In een wereld die vaak gefocust is op het materiële, verlangen veel mensen naar een diepere spirituele verbinding en betekenis.

Wat Het Biedt: Sjamanistische rituelen en praktijken die helpen bij het herstellen van de verbinding met jezelf en de natuur, waardoor een diepere zin en doel in het leven ontstaat.

Persoonlijke Begeleiding

Waarom: Individuele aandacht en begeleiding zorgen ervoor dat mensen zich gezien en ondersteund voelen in hun transformatieproces.

Wat Het Biedt: Persoonlijke sessies met een ervaren coach en sjamaan die je begeleiden bij elke stap van je reis, van bewustwording tot heling en verankering van nieuwe gedragingen.

Resultaatgerichte Aanpak

Waarom: Mensen willen zien dat de inspanningen die ze leveren daadwerkelijk leiden tot positieve veranderingen in hun leven.

Wat Het Biedt: Een gestructureerd traject met duidelijke doelen en regelmatige evaluaties om ervoor te zorgen dat je vooruitgang boekt en je doelen bereikt.

Gemeenschap en Ondersteuning

Waarom: Een gevoel van gemeenschap kan een enorme steun zijn bij het doorvoeren van grote veranderingen in je leven.

Wat Het Biedt: Toegang tot een gemeenschap van gelijkgestemden die elkaar ondersteunen en inspireren, zowel tijdens als na het traject.

Diagnose en Verkenning: Samen met de sjamaan verkennen welke NLP2.0. Coach traject er uit ziet met onderbouwing van mijn sjamanisme?

Een NLP 2.0 coaching traject met ondersteuning van een sjamaan combineert moderne neuro-linguïstische programmeringstechnieken met traditionele sjamanistische praktijken.

Hieronder een beschrijving van het coaching traject:

Intake en Kennismaking

Intakegesprek: Het traject begint met een intakegesprek waarin je coach en sjamaan jouw doelen, verwachtingen en eventuele zorgen bespreken. Dit helpt om een gepersonaliseerd plan op te stellen.

Kennismaking met Sjamanisme: Een introductie tot sjamanistische praktijken en hoe deze kunnen worden geïntegreerd in het NLP 2.0 traject.

Fase 1: Bewustwording en Verkenning

NLP 2.0 Technieken: Gebruik van geavanceerde NLP technieken om bewustwording te creëren van je huidige denkpatronen, overtuigingen en gedragingen. Dit kan onder meer bestaan uit tijdslijntherapie, ankertechnieken en reframing.

Sjamanistische Rituelen: Rituelen zoals reinigingsceremonies, meditaties en het werken met natuurkrachten om een diepere verbinding met jezelf en de spirituele wereld te bevorderen.

spirituele blokkades mogelijk je vooruitgang belemmeren. Dit kan door middel van sjamanistische reizen, het werken met spirituele gidsen of het gebruik van helende objecten zoals kristallen of veren.

Fase 2: Transformatie en Healing

Diepgaande NLP Sessies: Toepassing van NLP 2.0 technieken om beperkende overtuigingen te transformeren en positieve gedragsveranderingen te verankeren.

Sjamanistische Heling: Helingssessies zoals soul retrieval (terughalen van verloren zielsdelen), energieheling en rituele dansen om emotionele en spirituele wonden te helen.

Integratie van Ervaringen: Regelmatige reflectie en integratie van de inzichten en veranderingen die plaatsvinden, ondersteund door zowel de coach als de sjamaan.

Fase 3: Verankering en Groei

Toekomstgerichte NLP Technieken: Gebruik van technieken zoals toekomstprojectie en doelen stellen om je nieuwe overtuigingen en gedragingen te verankeren in je dagelijkse leven.

Sjamanistische Begeleiding: Het creëren van persoonlijke rituelen en dagelijkse spirituele praktijken om je nieuwe zelf te ondersteunen en verder te ontwikkelen.

Evaluatie en Aanpassing: Regelmatige evaluatie van je vooruitgang en aanpassing van het traject waar nodig om optimale groei en heling te bevorderen.

Eindgesprek en Afsluiting

Eindgesprek: Een laatste sessie om de reis te evalueren, successen te vieren en een plan te maken voor voortgezet persoonlijk werk.

Afsluitingsritueel: Een sjamanistisch afsluitingsritueel om de reis af te sluiten en de transformaties te verankeren.

Voortdurende Ondersteuning

Nazorg: Mogelijkheid tot vervolgafspraken voor voortdurende ondersteuning en begeleiding.

Community: Toegang tot een gemeenschap van gelijkgestemden voor blijvende steun en inspiratie.

Dit traject biedt een holistische benadering van persoonlijke groei, waarbij zowel mentale als spirituele aspecten worden aangesproken. Het is ontworpen om je te helpen diepgaande transformaties te bereiken en een evenwichtig, vervuld leven te leiden.

Investering Coachingtraject

Hoe lang duurt een coaching – hoeveel coaching heb ik nodig?

Elke coachingsessie duurt +/- 2 uur. Tijdens deze sessies duiken we diep in jouw persoonlijke doelen en de aspecten waar je aan wilt werken. We evalueren jouw voortgang en maken gebruik van sjamanistische technieken en NLP 2.0. methoden om je te begeleiden. Wanneer relevant, kunnen assessments, analysemiddelen, oefeningen of interventies worden ingezet (deze zijn inbegrepen in de kosten).

Daarnaast kunnen er opdrachten voor zelfreflectie of ter voorbereiding van de volgende sessie worden gegeven, zodat je het maximale uit elke sessie haalt. Afhankelijk van jouw specifieke coachingsvraag en behoeften, varieert het aantal sessies meestal tussen de 6 en 10. Samen creëren we een pad dat afgestemd is op jouw persoonlijke groei en transformatie.

Investering per voor coachsessie van 2 uur is € 200,- (uurtarief € 100,- per uur)

Aanmelding NLP Coachingtraject

Ben jij klaar om je leven te transformeren en je ware potentieel te ontketenen? Meld je vandaag nog aan voor ons NLP 2.0 Coaching Traject met Sjamanistische Ondersteuning en begin aan een reis van diepe persoonlijke groei en spirituele heling. Schrijf je in via onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. Wacht niet langer, jouw transformatie begint hier!

Trainingen & workshops

Pools Retraite weekend 23-24-25/8

Ontdek Je Ware Zelf Sjamanistische Retraite Weekend met Monika Skomska, Maja Tomaka en Sjamaan Adrie Talakua Lieve vrienden en medemensen, Met vreugde en enthousiasme nodigen wij jullie uit voor een diepgaand spiritueel zelfonderzoek tijdens ons speciale retraite...

NLP Practitioner 2.0 met Sjamanisme

Wat is NLP? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren: Neuro: je brein, het denken, en neurologische bewegingen. Linguïstisch: de taal, je bewuste en onbewuste communicatie. Programmeren: aangeleerd gedrag en wat jij wil sturen. NLP stelt dat er een verband...

NLP 2.0 voor Jongeren van 14 tot 17 jaar

Waarom NLP 2.0 voor jongeren? NLP leren op de NLP 2.0 manier is vooral heel handig als je: Net naar een andere school gaat en erg moet wennen aan alle nieuwe stappen; Je jezelf onzeker voelt; Toetsen en examens moet doen en daar veel stress bij ervaart; Meer vrienden...

NLP Master Practitioner 2.0

NLP master practitioner 2.0 De NLP Master Practitioner leert je de unieke vaardigheid van het NLP modelleren. Modelleren is in essentie de basis van NLP. Alle modellen die je in de NLP Practitioner leerde en een aantal meer krijgen een rol in het modelleren. Hierdoor...

Sjamanistische Trainingen ↗

Pools Retraite weekend 23-24-25/8

Pools Retraite weekend 23-24-25/8

Sjamanistische Retraite Weekend met Monika Skomska, Maja Tomaka en Sjamaan Adrie Talakua. Tijdens deze driedaagse retraite nemen we je mee op een reis van zelf­ontdekking en innerlijke transformatie. Wij willen je helpen een diepgaande verandering te verankeren in jouw levensfilosofie en levens­visie. Deze transitie zal je dichter bij jezelf brengen, en je laten ervaren wat echt belangrijk is: jezelf. Het geluk zit in jou, en samen zullen we dit geluk ontdekken en omarmen.

Lees verder...
NLP Practitioner 2.0 met Sjamanisme

NLP Practitioner 2.0 met Sjamanisme

Stel je voor dat je in staat zou zijn om te begrijpen, doorgronden en beheersen wat voor jou van belang is. Dat zou geweldig zijn, toch? Dat is eenvoudig te bereiken met de opleiding NLP Practitioner 2.0. In deze opleiding leer je de structuur en strategie van je gedrag te onderzoeken, en op verschillende manieren te kijken, luisteren en voelen. Na 5 maanden weet je precies hoe je bijvoorbeeld met stress omgaat, hoe je je emoties beheerst of hoe je jezelf beperkt.

Lees verder...
NLP 2.0 voor Jongeren van 14 tot 17 jaar

NLP 2.0 voor Jongeren van 14 tot 17 jaar

Door als jong mens in aanraking te komen met NLP 2.0 ontdek je al op vroege leeftijd wie je bent en wat je wilt. Jezelf ontdekken, innerlijke wereld verkennen en anders denken is iets dat niet ieder kind of jongere van huis uit meekrijgt. Vaak leren we veel van de mensen om ons heen en kleurt dat onze keuzes. Hoe mooi zou het zijn om objectief en open naar de wereld kan kijken. Om daarna op je eigen manier te onderzoeken wat jij wilt en wat bij jou past.

Lees verder...