Meteen naar de inhoud

Contact

Route

Auto: A44 afslag 4 ‘Warmond’.

Ons pand is herkenbaar aan de blauwe bovenverdieping. Daarnaast kunt u bij ons gratis voor de deur parkeren en hebben wij meer dan 40 parkeerplaatsen tot beschikking.

Vanuit richting Amsterdam:
Indien u vanuit de richting Amsterdam komt dient u op de A44 afslag 4 ‘Warmond’ te nemen. Nadat u de afslag heeft genomen komt u aan bij een rotonde en dient u de derde afslag te nemen. Vervolgens rijdt u dan met de bocht mee en slaat u bij de de ingang van het eerste industrieterrein direct rechtsaf en bent u bij ons aangekomen!

Vanuit richting Den Haag:
Indien u vanuit de richting Den Haag komt dient u op de A44 afslag 4 ‘Warmond’ te nemen. Nadat u de afslag bent opgereden dient u bij de daaropvolgende stoplichten linksaf te slaan. Daarna komt u aan bij een rotonde waar u de tweede afslag (rechtdoor over de rotonde) neemt en met de bocht mee naar rechts rijdt. Vervolgens neemt u de eerst mogelijke afslag naar het industrieterrein aan uw rechterkant en bent u gearriveerd bij ons pand!

OV: 15 min wandelen van Station Sassenheim, bus 50 Leiden halte viaduct 8 min lopen, bus 381 halte Uiver 7 min lopen.

Met bus 385: halte Uiver (7 min lopen)
Als u uit de bus stapt, dient u het bedrijf Verschoor Kranen aan u linkerhand te houden. Vervolgens dient u door te lopen naar de stoplichten en daar rechtsaf te slaan. Na 100 meter ziet u aan de overkant een hek en toegang tot het industrieterrein, waar ons pand gesitueerd is.

Met bus 50: halte viaduct Warmond (8 min lopen)
Als u uit de bus stapt, dient u over het viaduct te lopen richting Sassenheim. Als u het viaduct over de A44 bent gelopen dient u naar de rotonde te lopen. Vervolgens steekt u de rotonde over (de tweede afslag) en loopt u met de bocht mee naar rechts. Daarna dient u bij de eerst mogelijke afslag naar rechts het industrieterrein op te lopen en bent u aangekomen bij ons pand!

Lopen vanaf het station.

Vanuit Leiden vanaf het perron door de fietserstunnel aan je rechterhand wandelen. Vervolgens zie je voor je de McDonald’s en lees de rest van de algemene route hieronder.
Vanuit Amsterdam loop je vanaf het perron het stationsplein op en zie je de McDonald’s aan je linkerkant en lees de rest van de algemene route hieronder.

Als je doorloopt, ziet je als eerst de tunnel naast de McDonald’s (waarbij je de McDonald’s aan je linkerkant houdt) en loop door de tunnel heen. Daarna loop je rechtdoor, steekt over om rechtdoor te blijven gaan bij de Jagtlustkade (eerste kruising) en bij de tweede kruising/t-splitsing ga je linksaf (Hoofdstraat op). Vervolgens loopt je rechtdoor totdat je bij de kruising Hoofdstraat/Warmonderweg/Rijksstraatweg komt. Sla linksaf/volg de weg linksaf de Warmonderweg op.  Je ziet aan de linkerkant van de straat een aantal bedrijven met in de verste hoek een pand met een blauwe bovenverdieping. Dat is Warmonderweg 7 waar je moet zijn.
Dus loop op de Warmonderweg nog zo’n 200 meter rechtdoor om vervolgens linksaf te gaan door het (tweede) hek van het terrein. Daar ziet je Einstein-Academy op nr. 7.