06 - 1469 4897 info@einstein-academy.nl
NLP Opleiding. Afbeelding: Gerd Altmann Pixabay brain 7849206

NLP Practitioner 2.0 met Sjamanisme

Stel je voor dat je in staat zou zijn om te begrijpen, doorgronden en beheersen wat voor jou van belang is. Dat zou geweldig zijn, toch? Dat is eenvoudig te bereiken met de opleiding NLP Practitioner 2.0. In deze opleiding leer je de structuur en strategie van je gedrag te onderzoeken, en op verschillende manieren te kijken, luisteren en voelen. Na 5 maanden weet je precies hoe je bijvoorbeeld met stress omgaat, hoe je je emoties beheerst of hoe je jezelf beperkt.

Wat is NLP?

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren:

 • Neuro: je brein, het denken, en neurologische bewegingen.
 • Linguïstisch: de taal, je bewuste en onbewuste communicatie.
 • Programmeren: aangeleerd gedrag en wat jij wil sturen.

NLP stelt dat er een verband bestaat tussen de manier waarop we denken, de taal die we gebruiken en de patronen van gedrag die we vertonen. Door deze verbanden te begrijpen en bewust te beïnvloeden, kunnen mensen hun denkwijzen, communicatie en gedrag positief veranderen. NLP werd in de jaren zeventig ontwikkeld door Richard Bandler en John Grinder.

NLP vormt een set van concrete tools om jezelf, de wereld om je heen en alle communicatie die daarbij hoort te doorgronden. Onbewust gebruik je al onderdelen van NLP. Als je contact met met anderen hebt, als je je doelen nastreeft, als je je ellendig voelt. In de NLP practitioner opleiding leer je dit bewust toe te passen en in je voordeel in te zetten.

De toepassingen van NLP zijn divers en omvatten gebieden zoals communicatie, coaching, psychotherapie, onderwijs, zakelijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. NLP-technieken worden gebruikt om onder andere beperkende overtuigingen te veranderen, communicatievaardigheden te verbeteren, doelen te stellen en angsten te overwinnen.

NLP practitioner 2.0

In de opleiding tot NLP practitioner 2.0 ligt de ultieme focus op jezelf. Je leert op allerlei verschillende manieren te kijken, luisteren en voelen, zodat jij na 5 maanden precies weet hoe je bijvoorbeeld stress krijgt, hoe je met je emoties omgaat of hoe je jezelf beperkt.

In de loop van de opleiding zul je merken dat je al veranderingen gaat maken. Want als jij bewust weet en ervaren hebt waardoor je je zo rot voelt, dan ga automatisch andere keuzes maken!

Je zult verbaasd zijn hoeveel een traject van 5 maanden je kan opleveren. De meeste studenten zeggen na het eerste blok: ‘dit had ik eerder moeten doen!’.

We werken met kleine groepen van 5 tot maximaal 15 studenten.

Erkende NLP opleiding

We geven de officiële en erkende NLP opleiding. Dat betekent dat het internationaal erkende curriculum wordt toegepast. We zijn een erkend instituut bij de NVNLP en ABNLP. Na afronding van de opleiding ben je internationaal gecertificeerd NLP Practitioner.

Wil ja na deze opleiding nog meer inzicht in jezelf of doorontwikkelen als professional? Dan kun je met de vervolgopleiding NLP Master Practitioner 2.0 aan de slag. In deze opleiding verandert de focus meer naar buiten: je gaat het gedrag van anderen in kaart brengen en doorgronden.

Met onze 10 jaar werk- en trainingservaring in zeer uiteenlopende functies hebben we een goede bagage om je mee op reis te nemen.

Programma van de NLP practitioner

Dé enige manier om grip te krijgen op hetgeen waar jij tegenaan loopt en een verandering erin te maken, is door te leren kennen wat er onbewust tegenwerkt. Dat ontdek je tijdens deze opleiding stap voor stap door je onbewuste voor jezelf open te leggen.

  Blok 1: 13+14+15 september 2024

  Doelen stellen die jou echt raken. Je stelt een heel specifiek doel, benoemt een specifiek gedrag waar jij naar wilt kijken;

  Blok 2: 18+19+20 oktober 2024

  Objectief waarnemen en schakelen, zodat je anders kunt kijken naar wat je nu doet. Je leert op andere manieren naar je eigen en andermans gedrag te kijken, luisteren en erover voelen, waardoor je nieuwe perspectieven creëert;

  Blok 3: 15+16+17 november 2024

  Herstructureren van je eigen (non-) verbale communicatie. Je leert over je eigen bijdrage aan je gedrag. Niet zoals je het bedacht hebt, maar zoals het bijvoorbeeld via non-verbale communicatie overkomt. Zo leer je ook meer over anderen en hun communicatie.

  Blok 4: 13+14+15 december 2024

  Patronen doorbreken zodat je andere keuzes krijgt. Je gaat patronen doorbreken op bijzondere en effectieve manieren. Hiervoor gebruik je je hoofd, je lichaam, je gevoel, je gedachten, je gehoor en alle zintuigen en eigenschappen die we daarvoor kunnen inzetten.

  Blok 5: 17+18+19 januari 2025

  The time of change: ervaringen integreren en de laatste diepe persoonlijke opstellingen. Je maakt stappen of veranderingen op vlakken die jij wilt aanpakken. Niet meer niet, niet minder. Het roer wordt in jouw handen gelegd

  Bekende en erkende NLP modellen die aan bod komen

  • Communicatiemodel
  • Logische niveaus
  • Rapport
  • NLP Vooronderstellingen
  • NLP Taalpatronen – meta & milton taal
  • Submodaliteiten
  • Oogbewegingen
  • Delenwerk

  Naast dat je alle bekende en erkende modellen leert, gaan we diep in op jouw eigen thema’s. Ook staan we klaar met onze persoonlijke en therapeutische ondersteuning.

  We trainen met kleine groepen van 5 tot 15 studenten. Dat betekent persoonlijke aandacht voor jouw onderwerpen én ook de kruisbestuiving van de groep.

  Wat levert het op?

  • Je maakt kennis met 3 ervaren NLP trainers die jou op een warme en tegelijkertijd directe manier kunnen ondersteunen om tot de kern van jouw persoonlijke hulpvraag te komen.
  • NLP 2.0 wordt tijdens de bijeenkomst al praktisch toegepast waardoor je direct tot mooie inzichten over je eigen (belemmerende) patronen en triggers kunt komen.
  • Je voelt en ervaart tijdens de bijeenkomst dat je onbewust al onderdelen van NLP toepast in je dagelijks leven.
  • Je komt er tijdens de bijeenkomst achter dat het leven simpel kan zijn, als je de buitenwereld minder belangrijk maakt en jezelf op de eerste plaats zet.
  • Je krijgt een eerste indruk van concrete tools om jezelf, de wereld om je heen en alle communicatie die daarbij hoort te doorgronden.
  • Je leert oefeningen die je direct in je dagelijks leven kunt toepassen. Zo heeft het direct de week na je training effect en verandering.
  • Na de opleiding NLP Practitioner 2.0 kun je als je verder wilt, doorgaan met de opleiding tot NLP Master Practitioner.

  Praktische informatie

  • Doelgroep: Professionals die hoofd en gevoel willen koppelen met (communicatie-) doelen
  • Groepsgrootte: 5 – 15 studenten per groep
  • Aanvangsniveau: geen
  • Studiebelasting: 2 uur per week zelfstudie
  • Lengte opleiding: 15 dagen van 10.00 tot 17.00 uur in 5 maanden. 
  • Niveau: MBO+
  • Vrijstellingen: neem contact met ons op
  • Toets voor afronden: mondeling theorie en 30 min. praktijkexamen
  • Investering: € 2.575,00 (incl. lunch en studiematerialen)
  • Locatie en routebeschrijving

  Aanmelden informatieavond & opleiding

  Ben jij toe aan daadwerkelijke praktische inzichten die je direct kunt toepassen? Een aantal keer per maand ontvangen we jou om over NLP 2.0 te praten. Dat houden we klein en persoonlijk in workshops en informatieavonden. Zo kunnen we je vragen persoonlijk beantwoorden. Vragen zoals bijvoorbeeld of NLP iets voor jou zou zijn, wat je praktisch ermee gaat bereiken en of je kunt aanpakken wat bij jou speelt.

  Als je niet in de gelegenheid bent om naar de informatieavond te komen dan is een persoonlijk gesprek op een ander moment ook mogelijk. Neem hiervoor telefonisch of per e-mail contact met ons op

  Ervaringen van onze cursisten

  De NLP 2.0 Practitioner bij Einstein Academy is een mooie mix tussen persoonlijke ontwikkeling en het eigen maken van de NLP modellen. De trainers hebben veel persoonlijke aandacht voor de cursisten. Bij de invulling van de opleidingsdagen wordt vooral gekeken naar wat de groep nodig heeft om te groeien in hun ontwikkeling. De NLP modellen zijn veelal uitgewerkt op banners waar tijdens de uitleg en oefeningen gemakkelijk gebruik van gemaakt kan worden. De locatie is ruim opgezet, centraal gelegen en van alle gemakken voorzien. Kortom, een fijne NLP opleiding, met veel persoonlijke aandacht voor groei en ontwikkeling!

  NLP Practitioner uit Voorhout

  Ik heb een leidinggevende functie en dat komt goed van pas in mijn werk. Privé doe ik dat soms te veel. Ik heb de neiging om alles te regelen voor bijvoorbeeld de verjaardag van mijn man. Zonder te checken of hij dat ook wil. Op een gegeven moment dacht ik, dat moet anders.

  Door een stap terug te doen en af en toe er van een afstand naar de kijken, doe ik dingen anders. Daardoor heb ik ook een minder verkrampt gevoel in mijn lichaam.

  Ik ontdek ook andere kanten van mijzelf. Voorheen keek ik erg naar wat anderen zouden denken. Door meer te luisteren en anderen aan het woord te laten, hoef ik minder te redden en over te nemen. Ik heb meer rust in mijzelf hierdoor. Minder emoties, meer aangeven wat ik nodig heb.

  Paulien

  Trainingen & workshops

  Pools Retraite weekend 23-24-25/8

  Ontdek Je Ware Zelf Sjamanistische Retraite Weekend met Monika Skomska, Maja Tomaka en Sjamaan Adrie Talakua Lieve vrienden en medemensen, Met vreugde en enthousiasme nodigen wij jullie uit voor een diepgaand spiritueel zelfonderzoek tijdens ons speciale retraite...

  NLP 2.0 voor Jongeren van 14 tot 17 jaar

  Waarom NLP 2.0 voor jongeren? NLP leren op de NLP 2.0 manier is vooral heel handig als je: Net naar een andere school gaat en erg moet wennen aan alle nieuwe stappen; Je jezelf onzeker voelt; Toetsen en examens moet doen en daar veel stress bij ervaart; Meer vrienden...

  NLP Master Practitioner 2.0

  NLP master practitioner 2.0 De NLP Master Practitioner leert je de unieke vaardigheid van het NLP modelleren. Modelleren is in essentie de basis van NLP. Alle modellen die je in de NLP Practitioner leerde en een aantal meer krijgen een rol in het modelleren. Hierdoor...

  NLP 2.0 Coachingtraject

  Holistische Benadering Waarom: Mensen zijn vaak op zoek naar een allesomvattende manier om hun leven te verbeteren. Onze combinatie van NLP 2.0 en sjamanisme biedt een unieke aanpak die zowel de geest als de ziel aanspreekt. Wat Het Biedt: Een traject dat zowel...

  Sjamanistische Trainingen ↗

  Pools Retraite weekend 23-24-25/8

  Pools Retraite weekend 23-24-25/8

  Sjamanistische Retraite Weekend met Monika Skomska, Maja Tomaka en Sjamaan Adrie Talakua. Tijdens deze driedaagse retraite nemen we je mee op een reis van zelf­ontdekking en innerlijke transformatie. Wij willen je helpen een diepgaande verandering te verankeren in jouw levensfilosofie en levens­visie. Deze transitie zal je dichter bij jezelf brengen, en je laten ervaren wat echt belangrijk is: jezelf. Het geluk zit in jou, en samen zullen we dit geluk ontdekken en omarmen.

  Lees verder...
  NLP 2.0 voor Jongeren van 14 tot 17 jaar

  NLP 2.0 voor Jongeren van 14 tot 17 jaar

  Door als jong mens in aanraking te komen met NLP 2.0 ontdek je al op vroege leeftijd wie je bent en wat je wilt. Jezelf ontdekken, innerlijke wereld verkennen en anders denken is iets dat niet ieder kind of jongere van huis uit meekrijgt. Vaak leren we veel van de mensen om ons heen en kleurt dat onze keuzes. Hoe mooi zou het zijn om objectief en open naar de wereld kan kijken. Om daarna op je eigen manier te onderzoeken wat jij wilt en wat bij jou past.

  Lees verder...
  NLP Master Practitioner 2.0

  NLP Master Practitioner 2.0

  De opleiding tot NLP Master Practitioner 2.0 bouwt voort op de fundamenten van de NLP Practitioner opleiding. De focus verandert meer naar buiten. Je leert de unieke vaardigheid van NLP modelleren en het gedrag van anderen te analyseren en doorgronden. Na deze opleiding kun je zelf snel gedrag aanleren en veranderen, en kun je ook anderen helpen dit zelfde te doen. Deze opleiding is zeer waardevol voor leidinggevenden, ondernemers, verzorgenden, coaches en trainers.

  Lees verder...