06 - 1469 4897 info@einstein-academy.nl
NLP Opleiding. Afbeelding: Gerd Altmann Pixabay brain 7849206

NLP 2.0 voor Jongeren van 14 tot 17 jaar

Door als jong mens in aanraking te komen met NLP 2.0 ontdek je al op vroege leeftijd wie je bent en wat je wilt. Jezelf ontdekken, innerlijke wereld verkennen en anders denken is iets dat niet ieder kind of jongere van huis uit meekrijgt. Vaak leren we veel van de mensen om ons heen en kleurt dat onze keuzes. Hoe mooi zou het zijn om objectief en open naar de wereld kan kijken. Om daarna op je eigen manier te onderzoeken wat jij wilt en wat bij jou past.

Waarom NLP 2.0 voor jongeren?

NLP leren op de NLP 2.0 manier is vooral heel handig als je:

 • Net naar een andere school gaat en erg moet wennen aan alle nieuwe stappen;
 • Je jezelf onzeker voelt;
 • Toetsen en examens moet doen en daar veel stress bij ervaart;
 • Meer vrienden en contacten zou willen maar je weet niet hoe;
 • Niet weet wat je na je huidige school wilt;
 • Et cetera;

In twee dagen leer je enorm veel over jezelf en doe je ervaringen op die je meeneemt voor de rest van je leven!

Werken aan iets wat voor jou belangrijk is

Hetgeen wat nu voor jou belangrijk is, daar moet je nu praktisch en simpel iets mee kunnen. Dus dat is dan ook wat we gaan doen. We gaan kijken, voelen en luisteren naar waar jij tegenaanloopt. Of het nu stress is, onzekerheid of dat je graag wilt weten wat je volgende stap gaat zijn die je gaat maken, we gaan samen onderzoeken wat je nodig hebt om hier verandering in aan te brengen.

Bij de Einstein Academy werken we praktisch. Dat betekent dat we praten over hoe het werkt bij jou van binnen. Ook gaan we oefeningen doen, zodat je dingen kunt voelen die je misschien nog niet over jezelf wist. Kijken, voelen en luisteren ga je op een andere manier gebruiken, dat zul je wel gaan merken.

En niet, zoals velen volwassenen onder ons, later pas wakker worden om voor jezelf op te komen. Meestal voelen ze zich dan al lang niet meer fijn en ervaren ze veel ‘gedoe’ in hun leven. Hun ‘rugzak’ is te zwaar geworden. Doordat jij nu aan de slag gaat leer je vaardigheden en inzichten die je je leven lang kunt gebruiken en inzetten.

Wat levert het op?

Het is mooi als je al op jonge leeftijd grotendeels zelf kan bepalen hoe je in het leven wilt staan, wat je wilt kiezen en weten waar jij gelukkig van wordt. Zelf leren denken, zelf leren voelen en bepalen wat jouw missie hier in het leven mag zijn. Dat zijn dingen waar je niet vroeg genoeg mee kunt oefenen en je eigen kunt maken!

 • Je leert over wat je zegt, hoe je het zegt en hoe dat overkomt;
 • Je leert over wie jij bent, wat je kenmerken zijn en wat dat voor jou betekent;
 • Je leert over de wijze waarop we naar de wereld kijken via ons eigen model van de wereld;
 • Je gaat aan de slag met oefeningen die je elke dag opnieuw kunt gebruiken;
 • Je bent samen met andere jongeren die hetzelfde meemaken als jij en ook proberen te ontdekken wie zij zijn.

NLP helpt je

 • Om steviger in je schoenen te staan en zelfvertrouwen te hebben;
 • Beter te kiezen op school wat je wilt doen, welke vakken of profielen je kiest;
 • Beter weten wat bij jou past doordat jij je eigen kenmerken herkent;
 • Makkelijker praten, omdat je begrijpt hoe communicatie werkt;
 • En nog zoveel meer!

Praktische informatie

 • Doelgroep: jongeren 14 tot 17 jaar
 • Aanvangsniveau: geen
 • Lengte opleiding: zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2024 van 10:00 tot 17:00
 • Investering: € 350,- (incl. lunch en studiematerialen)
 • Locatie en routebeschrijving

Aanmelden informatieavond & opleiding

Ervaringen van onze cursisten

Ut lectus arcu bibendum at varius vel. Volutpat odio facilisis mauris sit amet. Sodales neque sodales ut etiam sit. Nunc non blandit massa enim nec. Tincidunt tortor aliquam nulla facilisi cras fermentum odio eu.

Jongere

Ut lectus arcu bibendum at varius vel. Volutpat odio facilisis mauris sit amet. Sodales neque sodales ut etiam sit. Nunc non blandit massa enim nec. Tincidunt tortor aliquam nulla facilisi cras fermentum odio eu.

Jongere

Trainingen & workshops

Pools Retraite weekend 23-24-25/8

Ontdek Je Ware Zelf Sjamanistische Retraite Weekend met Monika Skomska, Maja Tomaka en Sjamaan Adrie Talakua Lieve vrienden en medemensen, Met vreugde en enthousiasme nodigen wij jullie uit voor een diepgaand spiritueel zelfonderzoek tijdens ons speciale retraite...

NLP Practitioner 2.0 met Sjamanisme

Wat is NLP? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren: Neuro: je brein, het denken, en neurologische bewegingen. Linguïstisch: de taal, je bewuste en onbewuste communicatie. Programmeren: aangeleerd gedrag en wat jij wil sturen. NLP stelt dat er een verband...

NLP Master Practitioner 2.0

NLP master practitioner 2.0 De NLP Master Practitioner leert je de unieke vaardigheid van het NLP modelleren. Modelleren is in essentie de basis van NLP. Alle modellen die je in de NLP Practitioner leerde en een aantal meer krijgen een rol in het modelleren. Hierdoor...

NLP 2.0 Coachingtraject

Holistische Benadering Waarom: Mensen zijn vaak op zoek naar een allesomvattende manier om hun leven te verbeteren. Onze combinatie van NLP 2.0 en sjamanisme biedt een unieke aanpak die zowel de geest als de ziel aanspreekt. Wat Het Biedt: Een traject dat zowel...

Sjamanistische Trainingen ↗

Pools Retraite weekend 23-24-25/8

Pools Retraite weekend 23-24-25/8

Sjamanistische Retraite Weekend met Monika Skomska, Maja Tomaka en Sjamaan Adrie Talakua. Tijdens deze driedaagse retraite nemen we je mee op een reis van zelf­ontdekking en innerlijke transformatie. Wij willen je helpen een diepgaande verandering te verankeren in jouw levensfilosofie en levens­visie. Deze transitie zal je dichter bij jezelf brengen, en je laten ervaren wat echt belangrijk is: jezelf. Het geluk zit in jou, en samen zullen we dit geluk ontdekken en omarmen.

Lees verder...
NLP Practitioner 2.0 met Sjamanisme

NLP Practitioner 2.0 met Sjamanisme

Stel je voor dat je in staat zou zijn om te begrijpen, doorgronden en beheersen wat voor jou van belang is. Dat zou geweldig zijn, toch? Dat is eenvoudig te bereiken met de opleiding NLP Practitioner 2.0. In deze opleiding leer je de structuur en strategie van je gedrag te onderzoeken, en op verschillende manieren te kijken, luisteren en voelen. Na 5 maanden weet je precies hoe je bijvoorbeeld met stress omgaat, hoe je je emoties beheerst of hoe je jezelf beperkt.

Lees verder...
NLP Master Practitioner 2.0

NLP Master Practitioner 2.0

De opleiding tot NLP Master Practitioner 2.0 bouwt voort op de fundamenten van de NLP Practitioner opleiding. De focus verandert meer naar buiten. Je leert de unieke vaardigheid van NLP modelleren en het gedrag van anderen te analyseren en doorgronden. Na deze opleiding kun je zelf snel gedrag aanleren en veranderen, en kun je ook anderen helpen dit zelfde te doen. Deze opleiding is zeer waardevol voor leidinggevenden, ondernemers, verzorgenden, coaches en trainers.

Lees verder...