06 - 1469 4897 info@einstein-academy.nl
Sjamaan Adrie Talakua

Opleidingen bij de Einstein Academy

Einstein Academy verzorgt NLP Opleidingen op alle niveau’s. Het 2.0 deel van onze NLP 2.0 opleidingen verwijst naar de manier waarop wij dat doen: zo persoonlijk mogelijk. Dus de praktische thema’s die je dagelijks tegenkomt, de persoonlijke vragen die jij hebt over je werk, relaties en omgeving.

Pools Retraite weekend 23-24-25/8

Pools Retraite weekend 23-24-25/8

Sjamanistische Retraite Weekend met Monika Skomska, Maja Tomaka en Sjamaan Adrie Talakua. Tijdens deze driedaagse retraite nemen we je mee op een reis van zelf­ontdekking en innerlijke transformatie. Wij willen je helpen een diepgaande verandering te verankeren in jouw levensfilosofie en levens­visie. Deze transitie zal je dichter bij jezelf brengen, en je laten ervaren wat echt belangrijk is: jezelf. Het geluk zit in jou, en samen zullen we dit geluk ontdekken en omarmen.

Lees verder...
NLP Practitioner 2.0 met Sjamanisme

NLP Practitioner 2.0 met Sjamanisme

Stel je voor dat je in staat zou zijn om te begrijpen, doorgronden en beheersen wat voor jou van belang is. Dat zou geweldig zijn, toch? Dat is eenvoudig te bereiken met de opleiding NLP Practitioner 2.0. In deze opleiding leer je de structuur en strategie van je gedrag te onderzoeken, en op verschillende manieren te kijken, luisteren en voelen. Na 5 maanden weet je precies hoe je bijvoorbeeld met stress omgaat, hoe je je emoties beheerst of hoe je jezelf beperkt.

Lees verder...
NLP 2.0 voor Jongeren van 14 tot 17 jaar

NLP 2.0 voor Jongeren van 14 tot 17 jaar

Door als jong mens in aanraking te komen met NLP 2.0 ontdek je al op vroege leeftijd wie je bent en wat je wilt. Jezelf ontdekken, innerlijke wereld verkennen en anders denken is iets dat niet ieder kind of jongere van huis uit meekrijgt. Vaak leren we veel van de mensen om ons heen en kleurt dat onze keuzes. Hoe mooi zou het zijn om objectief en open naar de wereld kan kijken. Om daarna op je eigen manier te onderzoeken wat jij wilt en wat bij jou past.

Lees verder...
NLP Master Practitioner 2.0

NLP Master Practitioner 2.0

De opleiding tot NLP Master Practitioner 2.0 bouwt voort op de fundamenten van de NLP Practitioner opleiding. De focus verandert meer naar buiten. Je leert de unieke vaardigheid van NLP modelleren en het gedrag van anderen te analyseren en doorgronden. Na deze opleiding kun je zelf snel gedrag aanleren en veranderen, en kun je ook anderen helpen dit zelfde te doen. Deze opleiding is zeer waardevol voor leidinggevenden, ondernemers, verzorgenden, coaches en trainers.

Lees verder...
NLP 2.0 Coachingtraject

NLP 2.0 Coachingtraject

Ontdek de kracht van transformatie met ons unieke NLP 2.0 Coaching Traject met Sjamanistische Ondersteuning. Dit traject combineert moderne neuro-linguïstische programmering met oude sjamanistische wijsheden om jouw persoonlijke groei en heling naar een hoger niveau te tillen. Ben jij klaar om diepgaande verandering te ervaren en je ware potentieel te ontsluiten? Schrijf je nu in voor een reis van zelfontdekking, spirituele verbinding en blijvende transformatie.

Lees verder...

Overige trainingen & workshops

De volgende spirituele trainingen en workshops worden gegeven door Sjamaan Adrie Talakua. 

Adrie Talakua Spiritueel Business 20230526 094049

Spiritueel Business

Een 5-daagse opleiding onder begeleiding van 3 spirituele business trainers, waarin je leert wat je nodig hebt om op jouw eigen manier in een goede energie te komen én succesvol te zijn in je werk, en hoe het komt dat er ruis zit op het net niet of niet behalen van jouw essentiële volgende stappen op het werk.

Vrouw intimiteit vrouwen Ri Butov Pixabay water 7193883

Spirituele Intimiteit voor vrouwen

Vrouwelijke intimiteit gaat over verbinding. Hoe kan ik jou, samen met Joanna en Julia, ondersteunen in de zoektocht naar jouw persoonlijke Intimiteit? Wat kunnen we je laten inzien? Het gaat in deze twee dagen vooral om wezenlijk te voelen en te ervaren dat Intimiteit door heel je lijf serener dient te lopen.

Koppel Intimiteit mannen StockSnap Pixabay couple 2601156

Spirituele Intimiteit voor mannen

Als ik naar mannen kijk, zie ik dat wij vanuit onze opvoeding niet mee hebben gekregen dat Intimiteit door heel je lijf dient te lopen, waardoor je lichaam Serener ‘meer arbeid’ kan leveren. De trigger is dat je lijf veel meer respect en waardering krijgt, zodat je kunt genieten van de schoonheid die jij voor je hebt, gestuurd door jouw ziel.

Consult Sjamaan Adrie Talakua

Sjamanistisch Trancedansen

Trance is een staat waarbij je in jezelf gekeerd bent. Hierdoor kun je delen van jezelf bekijken, voelen en ervaren die je normaal in je bewuste staat niet ervaart. Bij Trancedansen gaan we een uur lang dansen op intense muziek. Met een blinddoek op en voldoende ruimte om je heen kun je al je zintuigen laten gaan. Voelen, horen en je lichaam laten bewegen.

Sjamanistische Healing 20221009 153746 400x250

Healing & Reading

Sjamanistische healing is een vorm van alternatieve geneeskunde en spirituele praktijk die afkomstig is van sjamanistische tradities over de hele wereld. Een sjamanistische reading daarentegen is meer gericht op het verkrijgen van inzicht en begeleiding.

Sjamanistische ademhalingssessie 20230706 092024

Sjamanistische Ademsessies

Sjamanistische ademhalingsoefeningen kunnen gunstige effecten hebben op het welzijn, de mentale helderheid, de concentratie en de ontspanning. Diepe ademhaling kan helpen bij het verminderen van stress, het bevorderen van ontspanning, het verbeteren van de zuurstofopname en het kalmeren van het zenuwstelsel.

Nieuwetijdskinderen bijzondere kinderen tolmacho via Pixabay kindergarten 2204239

Nieuwetijdskinderen en bijzondere kinderen

Als kind was ik bijzonder, maar helaas werd ik niet gezien. Daarom zet ik me nu al lange tijd in voor kinderen die, net zoals ik destijds, niet gezien worden door hun omgeving of leeromgeving! Het raakt me diep in mijn hart, en daarom wil ik informatie, training en ondersteuning bieden om hen te helpen.

NLP Opleiding Gerd Altmann Pixabay brain 7849206

Transgender workshop

In mijn praktijk en tijdens mijn trainingen krijg ik te maken met een verscheidenheid aan vragen over transgender zijn, en ik heb studenten en ouders die mogelijk kinderen hebben die daarmee te maken hebben. Deze workshop is om ouders en kinderen te informeren en te ondersteunen die te maken hebben met transgender personen.