Meteen naar de inhoud

Trancedansen, heb jij dit al eens gedaan?

Bij Trancedansen gaan we een uur lang dansen op intense muziek. Met een blinddoek op en voldoende ruimte om je heen kun je al je zintuigen laten gaan. Voelen, horen en je lichaam laten bewegen naar de klanken, ritmes.

Herken je ritmes? Raken de geluiden ergens in je lichaam? Wat ervaar je? Dit en meer vragen ga je beantwoorden tijdens onze Trancedansavond.

Trance is een staat waarbij je in jezelf gekeerd bent. Hierdoor kun je delen van jezelf bekijken, voelen en ervaren die je normaal in je bewuste staat niet ervaart. Je hebt alle controle en bent in focus op jezelf. Door die concentratie op jezelf kun je een intense reis ervaren, terwijl je danst.

Op 22 december gaan we opnieuw dansen!

Vorige maand zijn we met een hele groep mensen voor het eerst ‘los’ gegaan. Volgende week staat er nog 1 gepland om het jaar 2022 af te sluiten, op: donderdagavond 22 december 2022.

Wat doe je die avond:

  • je beweegt op allerlei soorten muziek die Adrie heeft samengesteld;
  • je hebt een blinddoek op om in je eigen wereld/trance op te gaan;
  • de ervaringen van de deelnemers zijn dat het net een soort wereldreis is die je maakt;
  • Adrie voelt aan wat de groep nodig heeft en geeft die muziek aan de groep mee.

Onbevangen, veilig, ontspannen, inspirerend, bevrijdend en opzwepend. Het is het allemaal. Je lichaam komt weer los op manieren die voor heel veel stroming en ontspanning zorgen. Verkwikkend.

Ben jij erbij? Je kunt je opgeven via de site.

Wat is Trancedansen?

Trancedansen maakt een verbinding tussen muziek en de staat van trance. Door jezelf te blinddoeken en je over te geven aan de muziek ga je in je eigen lichaam aan de slag met wat je voelt en ervaart. Je kunt belemmeringen tegenkomen. Ook kun je merken dat je blokkeert door (bepaalde) muziek. Eigenlijk is alles goed, want het geeft informatie.

Met trance bereik je een in jezelf gekeerde staat en door te trancedansen ervaar je wat dat met je zintuigen doet. Wat jij ervaart en voelt kun je aan het einde van een sessie delen. Misschien heb je inzichten waar jij iets meer kunt of ervaar je dat je inzichten hebt waar je aan wilt werken in een consult. Geef jezelf de ruimte om alle ervaringen binnen te laten komen. Ook als je niets ziet of voelt, heb je ervaringen. Gebruik het om jezelf te ontdekken en verdieping te zoeken.

Meditatie zoekt naar rust, trancedansen zoekt naar een bepaalde vorm van opschudding terwijl je naar binnen bent gekeerd in trance.

Doe voordeel met deze open avonden die wij regelmatig organiseren. Schrijf je in voor de volgende keer! Of informeer naar het volgende dansmoment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *