Meteen naar de inhoud

NLP 2.0 voor Jongeren

Waarom NLP 2.0 voor Jongeren?

Hoe mooi is als kind of jong mens al in aanraking te komen met NLP 2.0? Dat je al op vroege leeftijd kan en mag ontdekken wie je bent en wat je wilt.

Jezelf ontdekken, innerlijke wereld verkennen en anders denken is iets dat niet ieder kind of jongere van huis uit meekrijgt. Vaak leren we veel van de mensen om ons heen en kleurt dat onze keuzes. Hoe mooi zou het zijn om objectief en open naar de wereld kan kijken. Om daarna op je eigen manier te onderzoeken wat jij wilt en wat bij jou past.

NLP leren op de NLP 2.0 manier is vooral heel handig als je:

– net naar een andere school gaat en erg moet wennen aan alle nieuwe stappen
– je onzeker voelt
– toetsen en examens moet doen en daar veel stress bij ervaart
– meer vrienden en contacten zou willen maar je weet niet hoe
– niet weet wat je na je huidige school wilt
– et cetera

Twee dagen om te werken aan iets wat voor jou belangrijk is

Hetgeen wat nu voor jou belangrijk is, daar moet je nu praktisch en simpel iets mee kunnen. Dus dat is dan ook wat we gaan doen. We gaan kijken, voelen en luisteren naar hetgeen waar jij tegenaanloopt. Of het nu stress is, onzekerheid of dat je graag wilt weten wat je volgende stap gaat zijn die je gaat maken, we gaan samen onderzoeken wat je nodig hebt om hier verandering in aan te brengen.

NLP 2.0 en ik als trainer, Julia, werken praktisch. Dat betekent dat we praten over hoe het werkt bij jou van binnen. Ook gaan we oefeningen doen, zodat je dingen kunt voelen die je misschien nog niet over jezelf wist. Kijken, voelen en luisteren ga je op een andere manier gebruiken, dat zul je wel gaan merken.

Top dat jij nu al aan de slag gaat

En niet, zoals velen volwassenen onder ons, later pas wakker worden om voor jezelf op te komen. Meestal voelen ze zich dan al lang niet meer fijn en ervaren ze veel ‘gedoe’ in hun leven. Hun ‘rugzak’ is te zwaar geworden. Doordat jij nu aan de slag gaat leer je vaardigheden en inzichten die je je leven lang kunt gebruiken en inzetten.

Ja, ik wil hier aan meedoen