Meteen naar de inhoud

Laatste nieuws

NLP communicatie voor relatieproblemen en communicatieproblemen

6 soorten relatieproblemen die je met het NLP communicatiemodel doorprikt

Hoe zou het zijn als er een model bestaat dat jou heel veel verschillende inzichten geeft op het gebied van relatieproblemen? Dat model moet dan wel gaan over universele ‘fouten’ die we maken in onze relaties. Stel dat er zo’n model is, dan kunnen we dus doorgronden waarom je bijvoorbeeld geen verbinding ervaart met je partner of bent kwijtgeraakt. Ook kun je een andere blik werpen op ‘aandacht vragen, zoeken en willen hebben’. Of juist die ruzie die jullie keer op keer hebben, keren.
Doordat er zo veel te vertellen is over relaties, wat je over jezelf en de ander kan leren, hebben we er een serie aan gewijd. Wij laten je in deze serie blogs zien dat het NLP communicatiemodel jou de noodzakelijke informatie geeft, waardoor je jouw relatieproblemen kunt inzien, verbeteren, helpen of misschien wel herstellen.

Trancedansen

Trancedansen, heb jij dit al eens gedaan?

Trance is een staat waarbij je in jezelf gekeerd bent. Hierdoor kun je delen van jezelf bekijken, voelen en ervaren die je normaal in je bewuste staat niet ervaart.
Bij Trancedansen gaan we een uur lang dansen op intense muziek. Met een blinddoek op en voldoende ruimte om je heen kun je al je zintuigen laten gaan. Voelen, horen en je lichaam laten bewegen naar de klanken, ritmes.
Herken je ritmes? Raken de geluiden ergens in je lichaam? Wat ervaar je? Dit en meer vragen ga je beantwoorden tijdens onze Trancedansavond.

6 stappen voor meer energie

6 stappen voor meer energie

Moe, weinig energie? Heb jij behoefte aan meer (positieve) energie in jouw leven? Er zijn 6 stappen waarmee je je energie terug kan krijgen!
Gelukkig is vermoeidheid en ‘het even niet meer redden’ meer bespreekbaar dan ooit. Maar dan zijn we nog niet klaar, want hoe lossen we het op die burn-out, psychische klachten en angsten. Vooral ‘energie’ is op dit moment iets waar veel mensen mee worstelen. Denk aan: leeglopen, je grenzen bewaken, hoogsensitiviteit, overprikkeling, vastlopen versus plezier in het leven. We zijn dus met elkaar op zoek naar de positieve flow in het dagelijks leven: rust, geluk, beweging en blijdschap.