Meteen naar de inhoud

 

Bijscholen met Corona-garantie

Nieuwe lockdown? Andere maatregelen waardoor we geen bijscholing mogen geven?
Dan boeken we jouw bijscholing gratis om naar een nieuwe datum.

Seksualiteit bij cliënten

Help! Mijn cliënt heeft seksuele problemen.

Seksualiteit is in veel opleidingen een onderbelicht onderwerp. Het doel van deze workshop is om therapeuten en coaches meer inzicht, zelfvertrouwen, stevigheid en ontspanning te geven bij het werken met seksuele vraagstukken met hun cliënten.

Maya Kerstan
1 dag – 10:00 – 17:00 uur

Ja, hier wil ik meer over weten!
Ontwikkelingtaken bij jonge kinderen

Ontwikkelingstaken van het jonge kind

Een stevige basis in de de ontwikkelingspsychologie helpt je in je werk. Dat staat vast. Deze bijscholing neemt je mee in een verdieping op de ontwikkelingspsychologie: de ontwikkelingstaken van jonge kinderen (tot 6 jaar).

Johanna Dekker
1 dag – 10:00 – 17:00 uu

Ja, hier wil ik meer over weten!
Een bak maken met symbolische opstellingen

Systemisch werken met symbolische opstellingen

Het is betoverend hoe simpel en inzichtelijk symbolische opstellingen werken. Binnen één dag leer jij ermee werken en kun je aan de slag met opstellingen in allerlei contexten. Het is praktisch, overzichtelijk een transformerend.

Johanna Dekker
1 dag – 10:00 – 17:00 uur

Ja, hier wil ik meer over weten!

NLP voor jongeren

Twee dagen over jezelf en hoe het allemaal met je werkt. Jongeren moeten veel keuzes maken en hebben een druk leven. Deze tweedaagse summerschool is een super leuke manier om te werken aan jouw persoonlijke navigatie-software zoals JIJ die voor ogen hebt.

Julia Talakua
2 dagen

Ja, hier wil ik meer over weten!
NLP Practitioner review

NLP 2.0 als bijscholing

Onze NLP 2.0 Practitioner van 16 dagen is ook geaccrediteerd bij diverse beroepsverenigingen als bijscholing. Dus als jij je communicatie wilt versterken en NLP 2.0 aan je vaardigheden wilt toevoegen dan is dit een aanrader!

Julia & Joanna Talakua
16 dagen

Ja, hier wil ik meer over weten!

Houdt het overzicht in de gaten voor de nieuwe workshops die eraan komen! Daarnaast kun je natuurlijk ook kijken naar de opleidingen die wij aanbieden.