Praktijk voor complementaire zorg

  • Zou je meer energie willen hebben?
  • Zou je graag van die vervelende gevoelens af willen, van patronen die je al veel te lang keer op keer met je meedraagt?
  • Wil je afvallen of stoppen met iets?
  • Ben je op zoek naar therapeuten die verder kijken dan hun neus lang is?

Dan ben je bij één van onze praktijken aan het juiste adres.

Einstein-Energetica

Einstein – Energetica

Hier vindt je hypnose, regressie, emdr, sjamanisme, coaching met onder meer NLP en (sjamanistisch) systemisch werk. Wij geloven dat we niet werken vanuit één therapie, maar vanuit wat jij nodig hebt en daarvoor komen de instrumenten uit de denkbeeldige kast.

Therapeuten: Joanna, Julia en Adrie

Ja, hier wil ik meer over weten
Einstein - Hypnose

Einstein – Hypnose Praktijk

Hypnosetherapie is een bijzonder instrument waarmee zoveel soorten problemen kunnen worden aangepakt. Van afvallen, tot angsten. Deze website gaat solo over Hypnose- en Regressietherapie, Reïncarnatie- en psychosociale therapie.

Therapeuten: Adrie en Joanna

Ja, Hypnose is iets voor mij
Sjamaan Adrie Talakua

Sjamaan Adrie Talakua


Adrie Talakua is sjamaan en zal je op zijn eigen manier helpen. Hij kan met je meevoelen en letterlijk doorzien waar problemen liggen. Hij vindt het bovenal belangrijk dat jij begrijpt wat er gebeurt en samen werken aan wat jij belangrijk vindt.

Ja, ik wil hier meer over weten

Wie zijn zij?

Wij zijn Adrie Talakua, Joanna Talakua en Julia Talakua. Wij zijn met drieën diverse praktijken gestart waarbinnen we op onze eigen manieren en onze eigen werkwijze werken.

We kunnen ons voorstellen dat je niet weet hoe je moet kiezen. Kies vooral op je gevoel. Welke therapeut spreekt jou het meeste aan, als je naar de foto kijkt, als je de site leest of op andere manieren? Neem dit als uitgangspunt en neem contact met ons op om jouw vragen verder te bespreken.

Contact
Joanna, Adrie, Julia Talakua Einstein