Opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling

Waar zou jij je persoonlijk in willen ontwikkelen? Heb je behoefte aan betere communicatie met jezelf en wil je meer weten over je (non-)verbale communicatie met de ander? Of is het juist dat je niet wilt communiceren, maar veel meer in je gevoel en dichter bij je gevoel wilt staan. Ook kan het zijn dat jij klaar bent voor een beroepsopleiding als Integraal Psychosociaal therapeut (hypnose, regressie, reïncarnatietherapeut in een brede sociale context).

Drie opleidingen in deze stromingen bieden wij aan.

De gemene deler is het 2.0 karakter. Dat betekent dat we verder kijken dan de stof, naar jou als persoon. Wie ben jij en hoe ga jij er het maximale uithalen?

Hieronder zie je de diverse opleidingen op thema ingedeeld. Klik door naar de website van je keuze om je er verder in te verdiepen.

Wat is jouw volgende logische stap?

NLP Practitioner Persoonlijke ontwikkeling Leiden

NLP 2.0


Einstein-empowerment.academy is het onderdeel dat zich bezighoudt met NLP. Van de NLP Practitioner 2.0 tot aan de Trainersopleiding 2.0 wordt allen binnen onze Academy verzorgd. Dus sluit aan op jouw niveau en leer alles over NLP 2.0.

Ja, hier wil ik meer over weten

Hypnose- en Regressietherapeut

Einstein-Hypnosewereld.academy gaat helemaal over hypnose- en regressie en het worden van een goede ‘2.0’ therapeut hierin. Laat je meenemen in het enthousiasme van de docenten waarbij jij leert voor hypnose- en regressietherapeut.

Ja, hier wil ik meer over weten

Sjamanen opleiding


Voelen, zintuigen en alle verlengden van onszelf worden opgepakt in de sjamanen opleiding onder leiding van Sjamaan Adrie Talakua. Als je het zat bent om weer inhoud te moeten leren, maar meer over jezelf wilt leren, wordt je heel blij van deze opleiding.

Ja, hier wil ik meer over weten

Kom je naar de volgende informatieavond over de opleidingen?

Een informatieavond start om 19.15 uur en om 19.00 uur kun je binnenlopen. Meestal zijn we in een kleine intieme club waardoor we al je vragen kunnen beantwoorden, materialen kunnen laten zien en veel kunnen vertellen over onze opleidingen.